Kayıp Liseli: Ani Bir Kararla Beni Kaçırdı

Güncel Haberler

Mersin'de erkek arkadaşı Hasan B. tarafından kaçırılan 14 yaşındaki A.Ö., "Birlikte sahilde gezdik. Bir süre sonra ani bir kararla beni kaçırdı." şeklinde konuştu.

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde 'Okula gidiyorum' diye evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan lise öğrencisi 14 yaşındaki A.Ö.'nün erkek arkadaşı 23 yaşındaki Hasan B. tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. A.Ö., polisin yaptığı operasyonla kurtarılarak ailesine teslim edilirken, Hasan B. tutuklandı. A.Ö.'nün, "Birlikte sahilde gezdik. Bir süre sonra ani bir kararla beni kaçırdı." şeklindeki garip açıklamaları ise şaşırttı.

Erdemli İlçesi'nin Yüksek Mahallesi'nde oturan Cennet ve Selçuk Ö. çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Erdemli Tarım Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi A.Ö., geçen 19 Mart'ta okuluna gitmek için evden ayrıldı. İddiaya göre akşam saatlerinde annesine 'İşim bitti geliyorum' diye mesaj atan A., eve dönmedi. Kızlarının telefonuna da ulaşamayan aile polisten yardım istedi.

Polis, yapmış olduğu araştırmada A.Ö.'nün erkek arkadaşı Hasan B. tarafından kaçırıldığını ve Ohut Mahallesi'ndeki bir köy evinde alıkonulduğunu saptadı. Dün akşam saatlerinde ve operasyon düzenleyen polis, Hasan B.'u gözaltına alırken, A.Ö.'yü de ailesine teslim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdemli, Mersin, Güncel, Haberler