Erdoğan: Bizim ne dediğimiz, nerede durduğumuz, nereye gittiğimiz bellidir (2) - Yeniden

Güncel Haberler

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Geçmişte birlikte çalışmış olsak bile hiç kimsenin şahsi ifadeleri; cumhurbaşkanı, hükümetimiz, partimiz ile ilişkili hale getirilemez. Bizim ne dediğimiz, nerede durduğumuz, nereye gittiğimiz bellidir ve istikametimizde en küçük bir değişiklik yoktur" dedi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Geçmişte birlikte çalışmış olsak bile hiç kimsenin şahsi ifadeleri; cumhurbaşkanı, hükümetimiz, partimiz ile ilişkili hale getirilemez. Bizim ne dediğimiz, nerede durduğumuz, nereye gittiğimiz bellidir ve istikametimizde en küçük bir değişiklik yoktur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 7'nci olağan Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı olarak video konferans bağlantısıyla katıldı. Bugün salgın tedbirleri nedeniyle bir süre ara verecekleri kongrelerin son 5'ini yaptıklarını söyleyen Erdoğan, salgının yeni dalgasının tüm dünyayla birlikte Türkiye'yi de etkisi altına aldığını, bu yüzden insan hareketliliğini mümkün olduğu kadar azaltarak, virüsün bulaşma hızını düşürecek ilave tedbirler aldıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz 'tamam' diye ifade ettiğimiz temizlik, maske, mesafe kuralları ile bu tedbirlere hassasiyetle riayet ederse inşallah birkaç hafta içinde salgın grafiğinin boynunu yeniden aşağı çevirmeye başaracağız. Aksi takdirde sınırlamalara devam etmek hatta belki ilave tedbirler alma durumuyla karşı karşıya gelebiliriz. Dünyadaki büyük demografik değişimlerin ve güç kaymalarının bu tür büyük salgınların ardından yaşandığını görüyoruz. Dolayısıyla şayet bu süreçten en az kayıpla ve en önde çıkacak olursak ülkemizi ve milletimizi aydınlık bir geleceğin beklediğine inanıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye, Güncel, Haberler