Sözcü Çelik: Arınç'ın değerlendirilmelerine katılınmadığı açık bir şekilde ifade edildi

Güncel Haberler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, eski Meclis Başkanı AK Parti'li Bülent Arınç'ın katıldığı canlı yayındaki sözlerine ilişkin, "Belli polemik konular öne çıktı röportaj ile ilgili olarak. Bununla ilgili değerlendirme yapıldı.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, eski Meclis Başkanı AK Parti'li Bülent Arınç'ın katıldığı canlı yayındaki sözlerine ilişkin, "Belli polemik konular öne çıktı röportaj ile ilgili olarak. Bununla ilgili değerlendirme yapıldı. Bu değerlendirmelere katılınmadığı açık bir şekilde ifade edildi. Kendileri de istifalarını sundular, Cumhurbaşkanımız da kabul etti" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen MYK toplantısı sonrası açıklamada bulundu. Çelik, Diyabakır annelerinin evlat nöbetine ilişkin, "Diyarbakır anneleri ve Şırnak annelerinin mücadelesinin tarihe geçecek iki boyutu var. Bir tanesi annelerin vicdan mücadelesi, evlatlarına kavuşma çığlığı ile bu eylemleri yapmaları, ikincisi de ana akım pek çok yer tarafından, gerek yabancı basın, gerek bazı siyasi partiler tarafından sistematik bir şekilde görmezden gelinmesi. Bu kadar anne terör örgütü tarafından dağa kaçırılan evlatlarını tekrar görmek için büyük bir mücadele veriyor ama maalesef görmezden gelinmeye devam ediliyor. Ne kadar görmezden gelinirse gelinsin, o annelerin çığlıkları evlatlarına ulaşıyor ve evlatlarına kavuşmaya devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Çelik, AK Parti, Güncel, Haberler