AK Parti'li Şahin: Avrupa halkları bu aymaz siyasetçilere gerekli dersi vermeli

Güncel Haberler

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Avrupa'da İslam'a, yabancılara ve Türklere yönelik saldırılara dikkat çekerek, "Bunun bedelini ağır bir şekilde ödeyeceklerini hiç düşünmüyorlar.

Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Avrupa'da İslam'a, yabancılara ve Türklere yönelik saldırılara dikkat çekerek, "Bunun bedelini ağır bir şekilde ödeyeceklerini hiç düşünmüyorlar. Şunu da çok iyi biliyoruz ki Avrupa halklarının kahir ekseriyeti bu görüşte değil. Onun için bu aymaz siyasetçilere gerekli dersi muhakkak en kısa zamanda vermeliler" dedi.

AK Parti Çankaya 7'nci Olağan İlçe Kongresi, koronavirüs tedbirleri altında Anıtpark'ta açık havada yapıldı. Kongreye katılan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, partililere hitap etti. 19 yıldır aynı şevk ve heyecanla hizmete devam ettiklerini belirten Şahin, "Sizlerin gözlerinde azim kararlılık görüyorum. Türkiye'nin geleceğine mührünü vuracak aydınlık gözler görüyorum. Sizlere baktığımda bu ülkeye, Ankara'ya sevdalı bir teşkilat görüyorum. 19 yılda bütün engelleri aşarak bugüne geldik. AK Parti'nin iktidarıyla, küllenmiş Anadolu ateşi yeniden harlandı, potansiyelimizin yeniden farkına vardık. Her alanda ülkemize çok büyük hizmetlerde bulunduk, ama daha yapacak çok işimiz var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Şahin, Karadeniz, AK Parti, Güncel, Haberler