Eşref Hamamcıoğlu: Galatasaray çaresiz değildir

Spor Haberleri

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, "11 Haziran'daki seçimde arkadaşlarım ve ben, koalisyon ile seçime girmiştir.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, "11 Haziran'daki seçimde arkadaşlarım ve ben, koalisyon ile seçime girmiştir. Bu koalisyonlar Galatasaray'da alışılmış şeyler değildir. Önce bunları gözden geçirmemiz lazım. Hiçbirimiz balık hafızalı değiliz. Lütfen objektif olarak değerlendirmenin yollarını arayalım.Hiç kimseyi suçlanmıyorum ama Galatasaray çaresiz değildir" dedi.

Galatasaray Kulübü'nün olağan divan kurulu toplantısı Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi. Sarı-kırmızılı kulübün yapılacak olağanüstü seçim genel kurulunda başkanlığa adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, en büyük eksikliğin samimiyetsizlik olduğunu ifade ederek, şunları dile getirdi: "Bugün bunu çok net yaşıyoruz. 30 Nisan'daki seçimin ne şekilde iptal edildiğini gördük. 30 Nisan'da seçim yapılması gerekirken, Tevfik Fikret Salonu'ndan duvarları arasında, o kutsal mekanda, boş sandıkların önünde konuştuk. O kadar önemli günde aramızda olmayanlar bugün Galatasaray'ı yönetmeye talip oluyorlar. Daha önce yapılan genel kurullarda iradesini beyan etmekten çekinenler, salonda kalmayanlar bugün Galatasaray'ı yönetmeye talip oluyorlar. Bu samimiyetsizliktir, güven eksikliğidir. Bunu mutlaka tamir etmemiz lazım. 11 Nisan seçimleri bunun için çok önemli bir tarihtir. Lütfen bütün üyelerimiz sandık başına gelsinler. Galatasaray'ın çıkışı bu seçimdedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray, Spor, Haberler