Erdoğan'a Bir Suç Duyurusu da İzmir Barosu'ndan: "Atatürk'ün Oturmuş Olduğu Cumhurbaşkanlığı Makamına Yapılmış Hakarettir"

Güncel Haberler

Gezi Parkı protestolarına katılanlar için ağır ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir suç duyurusu da İzmir Barosu'ndan geldi. Barodan yapılan açıklamada, "Gezi'ye katılan yurttaşlara ‘sürtük’ diyecek kadar seviyesizleşen bir dil, en hafif tabiri ile her davranışıyla toplumumuza örnek olmaya çalışan Mustafa Kemal Atatürk'ün oturmuş olduğu Cumhurbaşkanlığı makamına yapılmış bir hakarettir" denildi. Baro, Erdoğan hakkında topluca suç duyurusunda bulunmak üzere tüm üyelerini 7 Haziran'da adliye önünde buluşmaya davet etti.

Gezi Parkı protestolarına katılanlar için ağır ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir suç duyurusu da İzmir Barosu'ndan geldi. Barodan yapılan açıklamada, "Gezi'ye katılan yurttaşlara 'sürtük' diyecek kadar seviyesizleşen bir dil, en hafif tabiri ile her davranışıyla toplumumuza örnek olmaya çalışan Mustafa Kemal Atatürk'ün oturmuş olduğu Cumhurbaşkanlığı makamına yapılmış bir hakarettir" denildi. Baro, Erdoğan hakkında topluca suç duyurusunda bulunmak üzere tüm üyelerini 7 Haziran'da adliye önünde buluşmaya davet etti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk, , Haberler