Döner bıçağıyla yaralayan eşi tahliye olan Gizem: İşini tamamlamak için gelecek

Güncel Haberler

ANTALYA'da kendisini başka kadınla aldattığını öğrenince ayrılmak isteyen dini nikahlı eşi Gizem Çalışkan'ı (31), hakkında uzaklaştırma kararı verilmesine rağmen gittiği evinde döner bıçağıyla 9 yerinden yaralayan B.K. (43), 5 ay sonra tahliye edildi.

ANTALYA'da kendisini başka kadınla aldattığını öğrenince ayrılmak isteyen dini nikahlı eşi Gizem Çalışkan'ı (31), hakkında uzaklaştırma kararı verilmesine rağmen gittiği evinde döner bıçağıyla 9 yerinden yaralayan B.K. (43), 5 ay sonra tahliye edildi. Tahliye kararı sonrası uyuyamadığını söyleyen Gizem Çiçekalan, "Yarım kalan işini tamamlamak için gelip beni öldürecek. Ölmek istemiyorum" dedi.

Antalya'da yaşayan makyaj uzmanı ve dövme sanatçısı Gizem Çiçekalan, 2017 yılında aynı iş yerinde çalıştığı B.K. ile dini nikahlı birlikte yaşamaya başladı. Önceki evliliğinden bir çocuğu olan Çiçekalan'ın, bu birlikteliğinden de 1 çocuğu oldu. Bebek doğduktan sonra eşi B.K.'nin suç dosyasının kabarık ve ertelenen cezaları olduğunu öğrenen Gizem Çiçekalan, bu konuyu gizlediği için B.K. ile tartıştı. İddiaya göre uyuşturucu madde kullanan B.K.'nin uyuşturucuyu da bırakmasını isteyen Çiçekalan, bu yüzden birkaç kez şiddet gördü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya, Makyaj, , Haberler