Deniz Memelileri ve Yunus Parkları Derneği'nden, 'yunus parkları' açıklaması

Güncel Haberler

DENİZ Memelileri ve Yunus Parkları Derneği üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Hayvan Haklarını Araştırma Komisyonu'nun hazırladığı raporda, yunus parklarının kapatılarak, yenilerinin yasaklanması yönündeki öneriyle ilgili basın açıklaması yaptı.

DENİZ Memelileri ve Yunus Parkları Derneği üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Hayvan Haklarını Araştırma Komisyonu'nun hazırladığı raporda, yunus parklarının kapatılarak, yenilerinin yasaklanması yönündeki öneriyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Deniz Memelileri ve Yunus Parkları Derneği üyeleri, Ankara'daki turizm dernekleri ile bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Toplantıya, Deniz Memelileri ve Yunus Parkları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Cenk Gökalp, Başkan Yardımcısı Yavuz Buğday, Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Saymanı Faruk Ustaoğlu, Turizm Akademisyenleri Derneği Başkanı (TUADER) Prof. Dr. Muharrem Tuna, TÜRSAB Orta Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Engin Şahin, Termal Sağlık Turizm Derneği Başkanı (TESTUD) Yavuz Yılık, Küçük Oteller Derneği Başkanı Ertan Ustaoğlu, Turist Rehberleri Birliği Genel Sekreteri Kevser Afşar ve Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Gökçe ile dernek üyeleri katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye, , Haberler