'Çay bayattı' bahanesiyle tabancayla vurulan öğretmen yoğun bakımda

Güncel Haberler

ADANA'da, ailesine ait kafeteryada çalışan matematik öğretmeni Şakir Yaltırık(33), 'çay bayat' diyerek, tartışma çıkaran gruptaki bir kişi tarafından tabancayla vuruldu.

ADANA'da, ailesine ait kafeteryada çalışan matematik öğretmeni Şakir Yaltırık(33), 'çay bayat' diyerek, tartışma çıkaran gruptaki bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Öğretmen Yaltırık, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedaviye alınırken, kaçan şüphelileri yakalamak için operasyon başlatan polis, tabancayı ateşleyen saldırganı, bir apartmanın bahçesinde, 2 aracın arasına yatarak saklanmış halde buldu. Kaçan 3 şüpheliden biri daha yakalanırken, 2 şüpheli için çalışmalar sürüyor. Şakir Yaltırık'ın amcası Nevzat Yaltırık, "Şakir'e 'Neden bizimle sert konuşuyorsun' diyerek ateş açmışlar. Yeğenim eğitimci, asla böyle bir şey yapmaz. Adalete güveniyoruz. İnşallah gereken yapılır" dedi.

Olay, bu gece saat 02.00 sıralarında, Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Amerikan Adası'nda meydana geldi. Bitlis'in Ahlat ilçesinde görev yapan matematik öğretmeni Şakir Yaltırık (33), okulların tatil olması nedeniyle memleketine gelerek, ailesine ait kafeteryada çalışmaya başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çay, , Haberler