Kiralık katiller tarafından öldürülen Büyükşen çiftinin çocukları, cinayetin çözülmesinden sonra ilk kez konuştu

3.Sayfa Haberleri

Konya'da 3 yıl önce öldürülen Metin-Necla Büyükşen cinayetleriyle ilgili 4 kişi tutuklandı. Gelişmelerin ardından "Kardeşlerim masumdur" diyen Doktor Osman Büyükşen ile çelişkili ifadeleri yüzünden cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak suçlanan kardeşi Büşra Büyükşen ve ağabeyi Uğur Büyükşen bir araya geldi. Osman Büyükşen, cinayetin çözülmesinde jandarmanın büyük rolü olduğunu söylerken Büşra Büyükşen de "Ruh halim insanlar tarafından yanlış anlaşıldı. Biraz ferahlamış durumdayım" dedi.

Konya'da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada 4 zanlının tutuklanması ailenin yüreğine su serpti.

NE OLMUŞTU?

Merkez Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'nde 3 Eylül 2018'de maskeli kişi tarafından av tüfeğiyle vurulan Metin (55) ve Necla (54) Büyükşen çifti hayatını kaybetmiş, pencereden atlayıp kaçan kızları yaralanmıştı. Aydınlatılamayan olaya ilişkin 13 Temmuz'da yeniden soruşturma başlatılmış, jandarma ekiplerince 25 şüpheli yakalanmıştı. Sorgulama neticesinde, adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si "kasten öldürmeye azmettirme", 2'si de "kasten öldürmeye yardım etme" suçlamasıyla tutuklanmış, geriye kalan 21 kişi jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Osman Büyükşen, Jandarma, Konya, , Haberler