Başkan Şentop, siyasi partilerin grup başkanlarıyla görüştü

Politika Haberleri

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM'nin açılışının 100'üncü yıl dönümü etkinliklerinin planlanmasına ilişkin görüş ve önerilerini almak üzere, İYİ Parti Grup Başkanı Orhan Çakırlar ve grup başkanvekilleriyle görüştü.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM'nin açılışının 100'üncü yıl dönümü etkinliklerinin planlanmasına ilişkin görüş ve önerilerini almak üzere, İyi Parti Grup Başkanı Orhan Çakırlar ve grup başkanvekilleriyle görüştü.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin grup başkanlarını ziyaret etti. Şentop, CHP ve MHP liderlerinin ardından, İYİ Parti Grup Başkanı Orhan Çakırlar ve İYİ Parti Grup Başkanvekilleri Lütfü Türkkan ile Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret etti. Yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Şentop, 23 Nisan 2020'nin, TBMM'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü olduğunu, bu kapsamda gelecek yıl birtakım etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Bu kapsamda birtakım çalışmaların yürütüldüğünü hatırlatan Şentop, "Önceki hafta milletvekillerimizden görüş istemiştik, geçen hafta da Mecliste grubu bulunan partilerimizin grup yönetimleriyle bir araya geldik. Şimdi de İYİ Parti Grup Başkanı ve grup başkanvekili arkadaşlarımızla görüştük. Ziyaretlerde görüş alışverişinde bulunduk. Öneri ve teklifler varsa bunları topladık. Bu münasebetle bir ziyaret gerçekleştirdim. Verimli bir görüşme oldu. İnşallah TBMM'nin 100'üncü yılına yakışan güzel bir faaliyet programıyla milletimizin karşısına çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Orhan Çakırlar, Mustafa Şentop, İYİ Parti, , Haberler