Bakan Ersoy 'Turist Dostu Taksici' eğitim programında konuştu

Güncel Haberler

TURİZM Bakanlığı desteğiyle hayata geçirilen 'Turist Dostu Taksici' projesi kapsamında İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı taksicilerinin ardından tarihi yarımada bölgesinde çalışan taksicilere eğitim başladı.

TURİZM Bakanlığı desteğiyle hayata geçirilen 'Turist Dostu Taksici' projesi kapsamında İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı taksicilerinin ardından tarihi yarımada bölgesinde çalışan taksicilere eğitim başladı. Programa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu katıldı.

İstanbul'da taksi şoförlerinin turizm konusundaki farkındalıklarını artırmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bugün Kazlıçeşme Kültür Merkezi'nde tarihi yarımada ve çevre ilçelerinde çalışan taksicilere eğitim verildi. Programa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy katıldı. Üç gün sürecek eğitimlerin ilk günkü konuşmacısı ise tarihçi-yazar Saffet Emre Tonguç oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

DOST Partisi, İstanbul, turist, , Haberler