Bakan Akar: Operasyon bölgelerimizde koronavirüs vakamız olmadı

Güncel Haberler

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, koronavirüs salgını ile mücadeleye ilişkin, "Bizim için en korkulu rüya operasyon bölgelerine bu salgının sıçramasıydı.

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, koronavirüs salgını ile mücadeleye ilişkin, "Bizim için en korkulu rüya operasyon bölgelerine bu salgının sıçramasıydı. Böyle bir şey olduğunda karşınızda terörist, arkanızda virüs çok sıkıntılı, istenmeyen durumlarla karşılaşabilirdik. Alınan tedbirlerle çok şükür şu ana kadar operasyon bölgelerimizde bizim koronavirüs vakamız olmadı" dedi.

Milli Savunma Bakanlığında, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Milli Savunma Bakan Yardımcıları ile Bakanlık personelinin yanı sıra şehit aileleri ve gazileri katıldı. Sınırlı katılımla gerçekleştirilen törende koronavirüs tedbirleri uygulandı. Tören öncesi salon dezenfekte edildi, girişte katılımcılara maske dağıtıldı ve sosyal mesafe kuralına uyuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs, Güncel, Haberler