Bahar Döneminde Anadolu Üniversitesi açılacak mı? AÜ 2. dönem açılacak mı? Anadolu Üniversitesi'nde yüz yüze dersler ne zaman başlayacak?

Gündem Haberleri

Koronavirüs tedbirleri kapsamında virüsün yayılmasını önlemek ve izolasyonu sağlayabilmek için, üniversitelerde yüz yüze eğitime geçen yıl ara verilmişti. Aşının uygulanmaya başlamasının ardından üniversite öğrencileri okulların ne zaman açılacağını da merak etmeye başladı. Peki, Bahar Döneminde Anadolu Üniversitesi açılacak mı?

Türkiye çapında Covid-19'un yayılmasını önlemek amacıyla üniversiteler ve MEB'e bağlı okullar 2 dönemdir yalnızca uzaktan eğitim veriyor. Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu online derslerden verim almadıklarını söylüyor ve üniversitelerin ne zaman açılacağını merak ediyor. Fahrettin Koca üniversite açıklaması yaparken, bu dönem de vakaların artışı ve mutasyonlu virüsün ülkemizde artması nedeniyle kısıtlamaların bir süre daha devam edeceğini duyurdu. Fakat, karar YÖK ve rektörlüklerin. Yani, bu dönem de üniversitelerin açılıp açılmamasına rektörlükler karar verecek. Peki, Bahar Döneminde Anadolu Üniversitesi açılacak mı? AÜ 2. dönem açılacak mı? Anadolu Üniversitesi'nde yüz yüze dersler ne zaman başlayacak?

Haberler.com - Gündem

Anadolu Üniversitesi, Koronavirüs, Türkiye, Gündem, Haberler