Arabasına gps koyduğu kızını 14 kurşunla öldüren eşinden boşanamıyor

Güncel Haberler

BALIKESİR'in Havran ilçesinde, aracına GPS cihazı takarak takip ettiği doktor kızı Gülnur Yılmaz'ı (28), otomobiline çarptıktan sonra 14 el ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Ali Yılmaz'ın (67) yargılanması sürerken, eşi Gülden Yılmaz ondan boşanamıyor.

BALIKESİR'in Havran ilçesinde, aracına GPS cihazı takarak takip ettiği doktor kızı Gülnur Yılmaz'ı (28), otomobiline çarptıktan sonra 14 el ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Ali Yılmaz'ın (67) yargılanması sürerken, eşi Gülden Yılmaz ondan boşanamıyor. Boşanma davasının görüldüğü mahkeme, 'cinayet' suçundan yürütülen soruşturma sonunda açılacak davada babaya verilecek cezanın kesinleşmiş hükmünü istedi.

Gülden Yılmaz, "Anlaşmalı boşanmak için, kızımı hunharca öldüren kişi ile yüz yüze gelmem gerekiyor. Ben bir anneyim, o kişiyle yüz yüze gelemem. Boşanmak için ne bekleniyor, anlamıyorum" derken, avukatı Türkan Yıldız, "Olay hakkındaki ceza davasının açılması ve kesinleşmiş hükmün beklenmesi, en az 3 yıl geçmesi demek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ali, Havran, Güncel, Haberler