5 saatte bütün serveti küle döndü

Güncel Haberler

MUŞ'ta, bir hafta önce çıkan yangında evi ve 4 katlı iş yerinin bulunduğu binası yanan Ercan Özeroğlu (59), her şeyini kaybetti.

MUŞ'ta, bir hafta önce çıkan yangında evi ve 4 katlı iş yerinin bulunduğu binası yanan Ercan Özeroğlu (59), her şeyini kaybetti. 2 kızı ve eşiyle birlikte itfaiye ekiplerince kurtarılan Özeroğlu, yangında iş yerindeki yaklaşık 7 milyon TL'lik malzemenin yandığını söyledi.

Kentteki, Minare Mahallesi Bitlis Caddesi'nde 4 katlı nalbur dükkanı olan Ercan Özeroğlu'nun iş yeri, en üst katı ise ev olarak kullanılan 5 katlı binada, 16 Ekim Cuma saat 03.30 sıralarında yangın çıktı. İş yerinde boya, tiner gibi yanıcı maddelerin bulunduğu yangına Muş Belediyesi, ilçe, belde belediyeleri ile çevre illerden gelen ve Hava Meydan Komutanlığı'na bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Binanın en üst katındaki evde yaşayan Ercan Özeroğlu, 2 kızı ve eşi, itfaiye ekiplerince merdivenle kurtarıldı. İş makineleriyle duvarları yıkılan apartmandaki yangın, 5 saat sonra söndürüldü. Yangında, iş yerindeki yaklaşık 7 milyon TL'lik malzeme kül oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye, Muş, Güncel, Haberler