Sular ne zaman gelecek? 2 Temmuz Cuma İstanbul'da sular saat kaçta gelir? Güngören'de, Bağcılar'da, Bahçelievler'de sular ne zaman gelecek?

Gündem Haberleri

Bugün yaşanan su kesintilerinin ardından vatandaşlar sular ne zaman gelecek? İstanbul'da 2 Temmuz Cuma sular ne zaman gelecek? merak etti. İSKİ'nin sitesine göre bugün bazı ilçelerde su kesintileri yaşanacak. Peki, Güngören'de sular ne zaman gelir? Bağcılar'da sular ne zaman gelir? Kadıköy'de sular ne zaman gelir? Çekmeköy'de sular ne zaman gelir? İstanbul'da sular saat kaçta kesilecek? Sular saat kaçta kesildi? İşte detaylar...

2 Temmuz Cuma günü İstanbul'un çeşitli ilçelerinde farklı sürelerde su kesintisi yaşanacak. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İşte İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintileri tarihleri ve saat aralıkları. İlçelerde sular saat kaçta gelir? Güngören, Kadıköy, Bağcılar, Çekmeköy, Bahçelievler, Sultangazi sular saat kaçta gelecek? Bugün 2 Temmuz Cuma sular gelir mi? Sular saat kaçta kesildi? İstanbul'da sular saat kaçta kesilecek? Su kesintisi saat kaçta kesilecek?

Haberler.com - Gündem

Gündem, Güncel, Haberler