Streç filmle sarılıp eziyet edilen engelli gencin annesi isyan etti

Güncel Haberler

İZMİR'in Konak ilçesinde, iş arkadaşları tarafından streç filmle sarıldıktan sonra tekme-tokat dövülen, üzerine su dökülüp, cinsel tacizde bulunulan yüzde 50 engelli A.H.'nin (18) annesi Tuna A., suçluların cezalandırılmasını isteyerek, "Görüntüleri izlediğimizden beri kendimize gelemedik" dedi.

İZMİR'in Konak ilçesinde, iş arkadaşları tarafından streç filmle sarıldıktan sonra tekme-tokat dövülen, üzerine su dökülüp, cinsel tacizde bulunulan yüzde 50 engelli A.H.'nin (18) annesi Tuna A., suçluların cezalandırılmasını isteyerek, "Görüntüleri izlediğimizden beri kendimize gelemedik" dedi.

?Olay, mart ayında Konak'ta dalgıç pompa üreten bir iş yerinde meydana geldi. Yüzde 50 engelli olan şirket çalışanı A.H., iş arkadaşları N.S. ve F.K. tarafından streç filmle sarıldı. Tüm vücudunu sardıktan sonra A.H.'yi yere yatıran iş arkadaşları, engelli gence sopa, tekme ve tokat vurdu. N.S ve F.K, A.H.'nin üzerine su döküp cinsel tacizde bulundu. Yaşanan olayı başka bir çalışan telefonla kaydetti. Görüntülerde N.S. ve F.K.'nın, engelli gencin vücudunu sardıktan sonra yere yatırıp, dövdüğü görüldü. A.H.'nin bu sırada 'Durun abi yapmayın' demesine rağmen iş arkadaşlarının dinlememesi de kamera kayıtlarında yer aldı. A.H.'nin üzerine su dökülüp, cinsel tacizde bulunulduğu da yine kameraya yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu, Konak, Güncel, Haberler