Son dakika haberleri... Erzurumspor'dan hakem kararlarına tepki

Spor Haberleri

Son dakika haberler... Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan yapılan "Tedirginiz" başlıklı açıklamada, "Maalesef aleyhimize hakem hataları devam etti" ifadeleri kullanıldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan yapılan "Tedirginiz" başlıklı açıklamada, "Maalesef aleyhimize hakem hataları devam etti" ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig ekiplerinden B.B Erzurumspor, deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 3-2, bu hafta da evinde konuk ettiği Helenex Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek topladığı 6 puanla ligde kalma umutlarını sürdürüyor. Ligin 33'üncü haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı maçta görev alan orta hakem Suat Arslanboğa ve VAR hakemi Burak Şeker hakkında yazılı bir açıklama yaparak hakem kararlarına tepki gösteren mavi-beyazlı ekip Helenex Yeni Malatyaspor maçı sonrası da hakem Ali Palabıyık'a Ricardo Gomes'le 39'uncu dakikada bulduğu nizami golün iptali, 90+2'de ceza sahası çizgisinin üzerinde düşürülen Elbasan Rashani ve hakem Ali Palabıyık'ın penaltı kararına rağmen VAR kararıyla iptal edilmesine tepki göstererek bir açıklama yayımladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Erzurumspor Kulübü, Gençlerbirliği, Ali Palabıyık, Gomes, Spor, Haberler, Son Dakika