Son Dakika! Bakan Soylu'nun "Epey zamandır peşindeydik" dediği uyuşturucu baronu yakalandı! Abisi Kurtlar Vadisi'ne de konu olmuştu

Güncel Haberler

Son dakika: Türkiye'nin Uyuşturucu ve NARKO Terörle Mücadelesiyle ilgili toplantı düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da gerçekleştirilen dev operasyona ilişkin de bilgi verdi. Bakan Soylu'nun bahsettiği operasyon kapsamında uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya'nın kardeşi A.Ç. ve yeğeni C.Ç'nin de aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. 1988'de polisin dur ihtarına uymaması sonucu açılan ateşle felç kalan Çetinkaya bir dönem Kurtlar Vadisi'nde de canlandırılmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bakanlık yetkilileri, Türkiye'nin Uyuşturucu ve NARKO Terörle Mücadelesiyle ilgili bilgilendirmede bulunmak üzere basın mensuplarının karşısına çıktı. Bakan Soylu, hedeflerinin Türkiye'yi uyuşturucunun giremediği, girilmez bölge, yasak bölge haline getirmek olduğunu söyledi. Soylu ayrıca İstanbul merkezli bir uyuşturucu operasyonu hakkında da bilgi verdi.

Haberler.com - Güncel

Süleyman Soylu, , Haberler, Son Dakika