Son dakika... Bakan Soylu'dan 'Yazıcıoğlu' açıklaması: Kasıt varsa mahkeme bir sonuca ulaşacak

Politika Haberleri

Son dakika habere göre İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne yol açan helikopter kazasında enkaza 48 saat sonra ulaşılmasıyla ilgili, "Burada bir kasıt varsa şu anda mahkemede ve bir sonuca ulaşacak" dedi.

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne yol açan helikopter kazasında enkaza 48 saat sonra ulaşılmasıyla ilgili, "Burada bir kasıt varsa şu anda mahkemede ve bir sonuca ulaşacak" dedi.

Bakan Soylu, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda konuştu. Bakan Soylu, komisyon üyesi CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 25 Mart 2009'da Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin kaza yeri tespiti için GSM operatörleri ile kolluk kuvvetlerinin yaptığı tüm yer tespiti çalışmalarını sordu. Yavuzyılmaz, operatörlere kazanın ilk iletimi, ilk yer tespiti çalışmalarının saat kaçta yapıldığını sorarak, mahkemenin tutanaklarında bu bilgilerin yer alıp almadığına ilişkin tüm personelin ifadelerine başvurulup vurulmadığını sordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi, Muhsin Yazıcıoğlu, Süleyman Soylu, , Haberler, Son Dakika