Milli Mücadeleye destek veren gazeteler! Hangi gazeteler Milli Mücadeleye destek vermişti? Milli Mücadele döneminde basın!

Gündem Haberleri

Millî Mücadele, I. Dünya Savaşı'ndan yenik çıkan Osmanlı İmparatorluğu'nun İtilaf Devletleri'nce işgali sonucunda Mîsâk-ı Millî sınırları içinde ülke bütünlüğünü korumak için 1919-1922 yılları arasında gerçekleştirilen çok cepheli siyasi ve askeri mücadeledir. Bu dönemde Milli Mücadeleye destek veren ve destek vermeyen gazeteler olmuştur. Peki, Milli Mücadeleye destek veren gazeteler! Hangi gazeteler Milli Mücadeleye destek vermişti? Milli Mücadele döneminde basın hakkında bilgiler haberimizde..

Milli Mücadeleye destek veren gazeteler merak ediliyor. Millî Mücadele, I. Dünya Savaşı'ndan yenik çıkan Osmanlı İmparatorluğu'nun İtilaf Devletleri'nce işgali sonucunda Mîsâk-ı Millî sınırları içinde ülke bütünlüğünü korumak için 1919-1922 yılları arasında gerçekleştirilen çok cepheli siyasi ve askeri mücadeledir. Bu dönemde Milli Mücadeleye destek veren ve destek vermeyen gazeteler olmuştur. Peki, Milli Mücadeleye destek veren gazeteler! Hangi gazeteler Milli Mücadeleye destek vermişti? Milli Mücadele döneminde basın hakkında bilgiler haberimizde..

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Gündem, Politika, Haberler