Kocaeli'de 'Marmara Boat Show' fuarı

Ekonomi Haberleri

DENİZ Ticaret Odası tarafından katkı sağlanan, 'Marmara Boat Show' fuarı 22-26 Ocak 2020 tarihleri arasında İzmit Uluslararası Fuar Merkezi'nde açılacak.

DENİZ Ticaret Odası tarafından katkı sağlanan, ' Marmara Boat Show' fuarı 22-26 Ocak 2020 tarihleri arasında İzmit Uluslararası Fuar Merkezi'nde açılacak. Fuarda lüks yatlardan, deniz oyuncaklarına kadar birçok deniz aracı ve malzemesi, deniz tutkunlarıyla buluşacak.

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Doğusel, Başkan Yardımcısı Can Özgülenç, Anadolu Ekspo yetkilileri Saadettin Haymana ve Cem Aydın, 22-26 Ocak 2020 tarihleri arasında İzmit Uluslararası Fuar Merkezi'nde açılacak 'Marmara Boat Show' Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Lüks yatlardan, deniz oyuncaklarına kadar birçok deniz aracı ve malzemesinin sergileneceği fuarla ilgili 600 firma ile temasa geçildi. Fuarda eş zamanlı olarak Marmara Camp ve Caravan Show, Marmara Doğa ve Av Sporları Fuarı ve Marmara Bisiklet ve Motosiklet Fuarı yer alacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Marmara, Ekonomi, Haberler