Kayıp Kader Buse'nin babasından acı doğum günü paylaşımı

Güncel Haberler

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde geçen yıl ocak ayında yaşanan hortum felaketinde kaybolan ve hala bulunamayan Kader Buse Acar'ın (20) acılı babası, kızının doğum günü için sosyal medyadan paylaştığı video ile yürek burktu.

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde geçen yıl ocak ayında yaşanan hortum felaketinde kaybolan ve hala bulunamayan Kader Buse Acar'ın (20) acılı babası, kızının doğum günü için sosyal medyadan paylaştığı video ile yürek burktu.

Kemer ilçesinde 24 Ocak 2019'da meydana gelen hortum felaketinde, üniversite öğrencisi Kader Buse Acar, annesi Ayla Acar'ın kullandığı otomobilin dereye düşmesi sonucu kayboldu. O günden sonra yapılan tüm arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. 18 Ocak doğum günü olan Kader Buse Acar'ın babası bu akşam kızının kaybolduğu Ağva Deresi'nin yanına giderek buradaki taşlık alana gül bıraktı. Daha önce de oğlu Ozan'ı trafik kazasında kaybeden acılı baba, ikinci gülü de oğlu için aldığını belirttiği duygu dolu bir videoyu da sosyal medya sayfasından paylaştı. Videolu paylaşımı sırasında gözyaşlarına boğulan babanın bu feryadı büyük üzüntüye neden oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

, Haberler