İletişim Başkanı Altun'dan 'G20' değerlendirmesi

Politika Haberleri

İLETİŞİM Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı ve videokonferansla gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'ne ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

İLETİŞİM Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı ve videokonferansla gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'ne ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından paylaştığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkeleri koronavirüsten etkilenen ve vatandaşlarını kaybeden dünya liderlerine başsağlığı dileklerini ilettiğini belirterek, "Aynı zamanda Türkiye'nin virüsle mücadelede yardım etmeye ve iş birliği yapmaya hazır olduğunu da ifade etti. Cumhurbaşkanımız, hızla ve erkenden etkili önlemler aldığımızın altını çizdi. Türkiye, virüsle mücadele etmek ve onu kontrol altında tutmak için sürecin en başında bir Bilim Kurulu oluşturdu. Test kitleri üretme, aşı ve ilaç geliştirme konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Cumhurbaşkanımız, dilimiz, dinimiz ve ülkelerimiz farklı olsa da bu virüsün bize ortak bir kadere sahip olduğumuzu hatırlattığını dile getirdi. Türkiye hem kendi içinde hem de dışarıda çalışmalarını sürdürüyor. Dostlarımızın ve müttefiklerimizin bu tehditle başa çıkmasına yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Fahrettin Altun, , Haberler