Hayatını terk edilmiş köpeklere adadı

Güncel Haberler

BURSA'da köpek sahiplenmek için gittiği barınağın kötü koşullarını görüp üzülen Emre Demir (30), barınak kurma kararı aldı.

BURSA'da köpek sahiplenmek için gittiği barınağın kötü koşullarını görüp üzülen Emre Demir (30), barınak kurma kararı aldı. Zaman içerisinde kendisine destek olan gönüllülerle birlikte 'Her Eve Bir Pati Derneği'ni kuran Demir, açtıkları barınakta, terk edilmiş ve yardıma muhtaç 300'ü aşkın köpeğe bakıyor.

Bursa'da yaşayan Emre Demir, köpek sahiplenmek için gittiği barınağın içler acısı halini görüp üzüldü, sahipsiz, yardıma muhtaç köpeklere bakma kararı aldı. Demir'in sahiplendiği köpeklerin sayısı gün geçtikçe arttı. Kısa sürede onlarca terk edilmiş ve bakıma ihtiyaç duyan köpeğe bakmaya başlayan Emre Demir, hayvanların ihtiyaçlarını giderip, tedavileriyle ilgilendi. Kendisine destek olan gönüllülerle birlikte 'Her Eve Bir Pati Derneği'ni kuran Demir, merkez Nilüfer ilçesi Başköy Mahallesi'nde 15 dönümlük alanda daha büyük bir barınağı faaliyete geçirdi. Emre Demir, bu barınakta 300'den fazla köpeğe bakıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Demir, Başköy, Güncel, Haberler