13 Ekim Çarşamba Bankalar saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? Bankaların öğle arası saat kaçta? Bankalar kaça kadar açıktır?

Gündem Haberleri

Bankada işi olan vatandaşlar banka çalışma saatlerini araştırıyor. Pandemi sonrasında alınan tedbirler ile banka çalışma saatlerinde değişiklik yapılmış ve bu durum vatandaşların kafasında karışıklığa sebep olmuştur. Bankaların yeni düzenlediği çalışma saatlerine göre; Finansbank, Akbank, Denizbank, Garanti BBVA, HSBC, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası ve TEB Türkiye, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası çalışma saatleri belli oldu. Peki, 13 Ekim'de bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Vatandaşlar günlük banka işlemleri için planlamalarını banka açılış ve kapanış saatlerine, banka öğle arası saatlerine göre yapmaktadır. Bankaların açılış ve kapanış saati, Finansbank, Akbank, Denizbank, Garanti BBVA, HSBC, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası ve TEB Türkiye, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası kaça kadar açık veya inansbank, Akbank, Denizbank, Garanti BBVA, HSBC, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası ve TEB Türkiye, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası kaçta açılıyor? Sorularını beraberinde getirmiştir. Peki, 13 Ekim Çarşamba banka çalışma saatleri! Bankalar saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? Bankaların öğle arası saat kaçta? Bankalar kaça kadar açıktır? Detaylar haberimizde...

Haberler.com - Gündem

Banka, Gündem, Güncel, Haberler