Golden Foot ne zaman? Fatih Terim Golden Foot ödül töreni hangi ülkede, şehirde yapılacak? Golden Foot nerede? Golden Foot hangi gün?

Gündem Haberleri

Golden Foot'da oylama sonucu ile seçilen kişinin ayak izinin kopyası bırakılır. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim ise dünya çapında tanınan ve hayran duyulan bir isim olması nedeniyle Golden Foot, ödül vermek için Fatih Terim'e davet yolladı. Fatih Terim hayranları ise detayları merak ediyor. Peki, Golden Foot ne zaman? Fatih Terim Golden Foot ödül töreni hangi ülkede, şehirde yapılacak? Golden Foot nerede? Golden Foot hangi gün?

Golden Foot ne zaman?sorusu gündemde. Golden Foot için dünyanın birçok ülkesinin saygın gazetecileri tarafından seçilen, en az 28 yaşında olan ve bu ödülü daha önce hiç almamış olan 10 futbolcu seçilerek internette oylama yapılır. Bu oylamaya herkes giriş yapabilir. Bu oylamanın sonucunda en çok oyu alan bu futbolcu ödülünü almak üzere Monako şehrine gelir ve The Champions Promenade adlı yere ayak izlerinin kopyasını bırakır.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Fatih Terim, , Haberler