Eski istihbaratçı Altaylı'nın yargılanmasına devam edildi

Güncel Haberler

ESKİ istihbaratçı Enver Altaylı ile birlikte 4 sanığın 'FETÖ/PDY yöneticiliği', 'örgüt üyeliği', 'siyasi ve askeri casusluk' suçlamasıyla yargılandıkları davanın görülmesine devam edildi.

ESKİ istihbaratçı Enver Altaylı ile birlikte 4 sanığın 'FETÖ/PDY yöneticiliği', 'örgüt üyeliği', 'siyasi ve askeri casusluk' suçlamasıyla yargılandıkları davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme Başkanı Sebahattin Sarıdoğan, sanık Altaylı'nın tedavisinin yapılmadığı yönündeki iddiasına, cezaevinden gelen yazıda 17 kez hastaneye götürüldüğünün belirtildiği cevabını verdi.

Ankara 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen davanın duruşmasına, tutuklu sanıklar Enver Altaylı ve Mehmet Barıner, bulundukları cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlanırken, avukatları salonda hazır bulundu. Mahkeme, tutuklu sanık Mehmet Can Yılmaz'ın dosyasının tefrik edildiğini, bu aşamadan sonra yargılamaya 3 sanıkla devam edileceğini bildirdi. Tutuksuz sanık Seda Chamatzoglou ise duruşmadan vareste tutulduğu için avukatı katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enver Altaylı, , Haberler