Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son FETÖ'cü hesap verene kadar mücadeleyi sürdüreceğiz

Politika Haberleri

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Elimizdeki tüm diplomatik, siyasi, adli ve istihbari kaynakları seferber ederek FETÖ'cülere dünyayı dar ediyoruz.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Elimizdeki tüm diplomatik, siyasi, adli ve istihbari kaynakları seferber ederek FETÖ'cülere dünyayı dar ediyoruz. Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar yurt içinde ve yurt dışında bu mücadeleyi kararlıkla sürdüreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi sergi salonunda şehit aileleri ve gazilere yemek verdi. Yemekte şehit yakınları ve gazilere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir anne baba için dünyadaki en ağır imtihanlarından birisinin evladını kaybetmek olduğunu söyledi. Erdoğan, "Bir baba olarak biliyorum ki ciğerparesini toprağa vermiş bir anneyi, evladını yitirmiş bir babayı teselli edebilecek mahiyette hiçbir söz yoktur. Bunun için 'Allah hiç kimseye, hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın' diyorum. Aynı şekilde eşini, annesini, babasını, kardeşini kaybetmiş olmanın acısını da sadece yaşayanlar anlayabilir. Rabbim siz şehit yakınlarımıza sabr-ı cemil ihsan eylesin, bu ağır imtihanı alnınızın akıyla vermeyi nasip etsin diye dua ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

, Haberler