Boşandığı eşinin 30 yerinden bıçakladığı hemşire: 'Ölmek istemiyorum' dedim

Güncel Haberler

İZMİR'in Tire ilçesinde, eski eşi hemşire Fatma Tüfenkçi'yi (39), 30 yerinden bıçaklayarak yaralayan Günay Alkan'ın yargılanmasına başlandı.

İZMİR'in Tire ilçesinde, eski eşi hemşire Fatma Tüfenkçi'yi (39), 30 yerinden bıçaklayarak yaralayan Günay Alkan'ın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık Alkan'ın saldırıyı hatırlamadığını söylediği duruşmada, hemşire Tüfenkçi, "Boynumdan bıçaklamaya çalışıyordu ancak darbe alırsam öleceğimi düşündüğüm için bıçağı elimle tuttum. Olay sırasında birçok kez ölmek istemediğimi söyledim" dedi.

Tire Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi'nde çalışan hemşire Fatma Tüfenkçi, geçen 22 Eylül günü, mesai bitiminde evine doğru yürümeye başladı.  Adnan Menderes Mahallesi Çobanyıldızı Sokak'a geldiğinde ise Tüfenkçi'nin yolunu bir süre önce boşandığı Günay Alkan kesti. İddiaya göre, Alkan, 2 çocuğunun annesi olan Tüfenkçi'ye yeniden bir araya gelmek istediğini söyledi. Tüfenkçi ise olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine çıkan tartışmada, Alkan cebinden çıkardığı bıçakla Tüfenkçi'yi karnından 30 bıçak darbesiyle yaraladı. Tüfenkçi kanlar içinde birkaç metre yürüdükten sonra yere yığılırken, Alkan kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Tüfenkçi, Tire Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Alkan ise kısa süre sonra yakalandı. Tutuklanan Alkan hakkında Ödemiş 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan dava açıldı. Tüfenkçi, tedavi ile sağlığına kavuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tire, , Haberler