Bakan pakdemirli: türk ve kürt kardeşliğinin önüne hiçbir şey geçemez

Güncel Haberler

TARIM ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 'Barış Pınarı Harekatı' ile ilgili, "Bölgeye barış getirmek için yapmış olduğumuz harekattır, terör örgütleri ile yapmış olduğumuz mücadelenin eseridir.

TARIM ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ' Barış Pınarı Harekatı' ile ilgili, "Bölgeye barış getirmek için yapmış olduğumuz harekattır, terör örgütleri ile yapmış olduğumuz mücadelenin eseridir. Yurt dışından bize leke atmaya çalıştıkları gibi Kürtlere karşı yapılmış bir harekat asla değildir. Türk ve Kürt kardeşliğinin önüne hiçbir şey geçemez" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bursa'ya geldi. Bakan Pakdemirli, Bursa Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde açılan Orman Zararlıları ile Biyolojik Laboratuvarı'nın açılışını yaptı. Pakdemirli'ye Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile AK Parti Bursa milletvekillikleri eşlik etti. Açılışta konuşan Bakan Pakdemirli, 'Barış Pınarı Harekatı' ile ilgili açıklamalarda bulunarak, şunları söyledi:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barış Pınarı Harekatı, Güncel, Haberler