Bahçeli: Hoca görünümlü hainler, İslam ve insanlığın çıbanbaşlarıdır

Politika Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Mevlit Kandili' nedeniyle paylaştığı mesajda, "İslam'ı terörle eşitleyip eşleştirip, arkasından da demokrasi ve özgürlük ahkamı kesenler, Hz. Peygamber'in mesajlarını karalayan kanı ve kalbi bozuklardır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ' Mevlit Kandili' nedeniyle paylaştığı mesajda, "İslam'ı terörle eşitleyip eşleştirip, arkasından da demokrasi ve özgürlük ahkamı kesenler, Hz. Peygamber'in mesajlarını karalayan kanı ve kalbi bozuklardır. Hoca görünümlü hainler, dini kisveye bürünüp ihanet, rezalet ve cinayetlerin faili olanlar İslam'ın ve insanlığın yüz karaları, çıbanbaşlarıdır" dedi.

MHP lideri Bahçeli, 'Mevlit Kandili'ni Twitter hesabından paylaştığı mesajla kutladı. Kutlu doğumun aziz anısının güzellik ve görkemiyle idrak edildiğini belirten Bahçeli, "Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın dünyaya teşrif ve teşerrüf edişinin yıl dönümünü saygı ve duayla karşılamanın onurunu taşıyoruz. Allah Resulü adalet, ahlak ve akıl mihveri, hoşgörü, merhamet ve fazilet zirvesidir. Aynı zamanda cehaletin karşısındaki ilim ummanı, şiddet, şekavet ve şerrin karşısındaki manevi ufuk, ihlas, iman ve barış huzurudur. Nitekim Efendimiz alemlerin rahmet pınarıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mevlit Kandili, Politika, Haberler