"Avukatız, hakkınızda icra takibi var" diyerek dolandırmışlar

Güncel Haberler

VATANDAŞLARI, kendisini avukat olarak tanıtıp haklarında icra takibi başladığını söyleyerek dolandıran 14 şüphelinin yakalanması için Siber Suçlarla Mücadele ekipleri Cuma günü sabahı erken saatlerde 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

VATANDAŞLARI, kendisini avukat olarak tanıtıp haklarında icra takibi başladığını söyleyerek dolandıran 14 şüphelinin yakalanması için Siber Suçlarla Mücadele ekipleri Cuma günü sabahı erken saatlerde 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Telefon dolandırıcılarının 50'den fazla vatandaşı 700 bin lira dolandırdığı tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kendisini avukat olarak tanıtarak vatandaşları arayan ve telefon üzerinden dolandıran 14 şüphelinin yakalanması için 6 Aralık cuma günü eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Dolandırıcılık şüphelilerinin bugüne kadar 50'den fazla vatandaşı haklarında icra takibi başlayacağını söyleyerek 700 bin lira dolandırdığı tespit edildi. İstanbul, Afyonkarahisar, Ankara ve Uşak'ta eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siber Suçlarla Mücadele, Güncel, Haberler