Altınordu'da Recep formayı kaptı

Spor Haberleri

Spor Toto 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu'nun devre arasında Bursaspor'dan transfer ettiği Recep Aydın, kırmızı-lacivertli takımda ilk 11'in vazgeçilmezi olmayı başardı.

Spor Toto 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu'nun devre arasında Bursaspor'dan transfer ettiği Recep Aydın, kırmızı-lacivertli takımda ilk 11'in vazgeçilmezi olmayı başardı. İkinci yarının ilk haftasındaki Menemenspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan deneyimli orta saha oyuncusu daha sonra oynanan Bursaspor (D), Beypiliç Boluspor, Ankaraspor (D), Adanaspor, Altay (D) ve Bereket Sigorta Ümraniyespor müsabakalarında da 11'de yer aldı.

İzmir temsilcisi bu periyotta 5 galibiyet, 1 beraberlik alıp 16 puan toplarken sadece Menemenspor karşısında sahadan eli boş ayrıldı. Ankaraspor deplasmanında Enis'e, Altay derbisinde ise Hüsamettin ve Metehan'a asist yapan 31 yaşındaki futbolcunun Bandırma deplasmanında da ilk 11'de yer alması bekleniyor. Bu arada sol bek Yusuf Can'ın cezasının sona erdiği Altınordu'da tedavisi süren stoperler Sinan ve Yusuf Yalçın ile cezalı Ahmet İlhan forma giyemeyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor, Altınordu, , Haberler