Ahmetli'nin Arıtması Hizmete Giriyor

Güncel Haberler

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde gerçekleştirdiği tanıtım toplantılarına Ahmetli ile devam etti.


MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Ahmetli'ye Atıksu Arıtma Tesisi'nin hizmet vermesi için ihaleye çıkarılacağını müjdeledi.
Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan MASKİ, ilçelerde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ahmetli ilçesini ziyaret eden MASKİ, Ahmetli Belediyesi Düğün Salonunda mahalle muhtarlarıyla görüştü. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran başkanlığında gerçekleşen toplantıya, MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, MASKİ Plan-Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, Ahmetli Belediyesi Başkan Yardımcısı Sami Açıkgöz ve Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina katıldı. MASKİ'nin yeni kurulduğunu ve büyük hizmetler yapmak için çok erken olduğunu ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Başaran, muhtarların önümüzdeki süreç ile ilgili sabırlı olmalarını isteyerek, "Artık Manisa'nın belli bir bölgesini düşünerek değil, tüm Manisa'nın geleceğini düşünerek planlamalar yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmetli, Güncel, Haberler