Haberler

Aydın'da modern tarım uygulamaları destekleniyor

Güncelleme:

Aydın Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, Kardeşköy Mahallesi'ndeki serada gerçekleştirilen çalışmaları inceledi ve modern tarım uygulamalarının yaygınlaştırılması için destek vereceklerini belirtti.

Aydın'ın tarımsal potansiyelini artırmak ve modern tarım uygulamalarını desteklemek amacıyla, Aydın Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, Efeler ilçesi Kardeşköy Mahallesi'nde yer alan bir sera alanını ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sera yetkilileri tarafından karşılanan Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Altıntaş, 10 dekarlık alanda topraksız tarımsal üretim yapılan serada modern tarım tekniklerinin uygulanışını yakından inceledi. Ziyaret sırasında, sera faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alan Altıntaş, Tarım ve Orman Bakanlığı ve İl Müdürlüğü olarak üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve onlara destek olacaklarını belirtti. Modern tarım uygulamalarının yaygınlaştırılması ve tarımsal inovasyonun teşvik edilmesi için ellerinden gelen her türlü çabayı göstereceklerini vurguladı.

Aydın Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş'ın Kardeşköy Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyarete Efeler İlçe Müdürü Mehmet Esen de eşlik etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Altıntaş Altıntaş Altıntaş Aydın Çiftçilik Tarım Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title