Haberler

Koçarlı'da Yenilenen Futbol Sahası Hizmete Açılıyor

Güncelleme:

Koçarlı'nın Bıyıklı Mahallesi'nde bulunan futbol sahası, sentetik çim zemin ve portatif tribün ile yenilenerek tekrar hizmet vermeye başlayacak. Bıyıklıspor Kulübü Başkanı Ali Keskin, önemli bir ihtiyacın karşılandığını belirterek yetkililere teşekkür etti.

Koçarlı'nın Bıyıklı Mahallesi'nde 12 yıl önce yapılan futbol sahası, sentetik çim zemin ve portatif tribün kazandırılarak yeniden hizmete açılacak. Önemli bir ihtiyacın karşılandığını vurgulayan Bıyıklıspor Kulübü Başkanı Ali Keskin, yetkililere teşekkür etti.

Koçarlı ilçesine bağlı Bıyıklı Mahallesi'nde, dönemin Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ın girişimleriyle 2012 yılında yapılan futbol sahası yenileniyor. Yenilenecek olan futbol sahası, sentetik çim zemin ve 250 kişilik portatif tribün ve şık soyunma odaları ile donatılacak. Tesisin yapım ihalesi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Mahallede önemli bir eksiği giderecek olan futbol sahasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bıyıklıspor Kulübü Başkanı Ali Keskin; "Sahamız 2012 yılında dönemin Gençlik Spor İl Müdürü, aynı zamanda mahallelimiz rahmetli Zeynel Akın tarafından yaptırılmıştı. Aradan geçen sürede kullanılamaz hale gelen tesisin yenilenme ihtiyacı ortaya çıkmıştı. Sentetik futbol sahamız kulübümüz için çok avantajlı olacak. Aynı zamanda mahalle halkımız için de önemli sosyal imkanlar ortaya koyacak. Bu sahada emeği büyük olan Zeynel Akın müdürümüzün adını yaşatmak için talepte bulunduk ve sözünü aldık. Yatırımda emeği geçen Bakan Yardımcımız Enes Eminoğlu, Aydın Valimiz Yakup Canbolat, Gençlik Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu, milletvekillerimize teşekkür ederim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Keskin Koçarlı Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title