Haberler

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan tepkilere neden olan lüks makam aracı alımı

Güncelleme:

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, 4 milyon 500 lira değerindeki Audi A6 marka lüks makam aracı alımıyla tepkilere neden oldu. Oda bütçesinden toplamda 6 milyon lira harcanması yönetim kurulundaki üyeler tarafından eleştirildi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası milyonluk makam araçlarına yenisini ekledi. 4 milyon 500 lira değerindeki Audi A6 marka 3'ncü lüks makam aracı alınması tepkilere neden oldu.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'na (BTSO) geçtiğimiz aylarda 1 adet Audi A6 marka makam aracı varken, 1 milyon 500 bin liraya yerli üretim TOGG alındı. 2 adet makam aracı bulunan Abdullah Alemdar'ın başkanlığındaki Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni bir makam aracı daha aldığı öğrenildi. Yaklaşık değeri 4 milyon 500 lira olan Audi A6 marka lüks makam aracının alınmasıyla BTSO'nun 3 adet lüks makam aracı oldu. Oda bütçesinden kısa süre içerisinde makam araçlarına toplamda 6 milyon lira harcanması, yönetim kurulundaki üyeler tarafından tepkilere neden oldu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ticaret Ve Sanayi Odası Audi Bolu Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title