Haberler

2021 yılındaki asgari ücretin belirlenmesi için ilk adım atıldı! Bakan Selçuk'tan açıklama var

Güncelleme:

2021 yılındaki asgari ücretin belirlenmesi için pazarlık hazırlığı var. Konuyla ilgili Bakan Selçuk yaptığı ilk açıklamada "Bu yıl asgari ücretin tüm tarafların uzlaşısı ile tespit edilmesini diliyorum" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile bağlı kurum ve kuruluşların 2021 yılı bütçe görüşmelerine başlandı.

Komisyon, AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan başkanlığında toplandı. Görüşmelerde, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bütçesinin yanı sıra Mesleki Yeterlilik Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye İş Kurumu bütçeleri de ele alınacak.

Görüşmelerde, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bütçesinin yanı sıra Mesleki Yeterlilik Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye İş Kurumu bütçeleri de ele alınacak.

"UZLAŞI İLE TESPİT EDİLMESİNİ DİLİYORUM"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Bakanlığının bütçesine ilişkin sunumuna başladı. Sunumunda "SGK'nın 2002'de yüzde 71 olan gelirlerin giderleri karşılama oranının yıl sonunda yüzde 84 olmasını bekliyoruz" diyen Selçuk, "Bu yıl asgari ücretin tüm tarafların uzlaşısı ile tespit edilmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Devlet Personel Başkanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Selçuk Haberler

500

Yorumlar (143)

vatandaş recep:

ben asgari ücretliyim çok şükür rahat geçiniyorum evim kira 3 de çocuk var şükretmek lazım işini bilene bu para yeterde artar bile akıllı adama yeter ben tatilimide yapıyorum yeterki parayı kullanmayı bilin paranızı harçur etmeyin her ay azar azar birikim yapın şükredin nankörlük yapmayın çalışın daima iş ayırt etmeyin asgari ücretle bile para biriktirirsiniz bu günümüze şükür

2
33
yanıtYanıtla
DAMDAKİ KEMANCI:

Atma RECEP. . . .

yanıt9
yanıt1
Vatandaş Ulaş:

Sen Hangi Yılda veya Nasıl Kafayla Yaşıyorsun Merak Ediyorum

yanıt7
yanıt0
sakat galiba:

şu kelimeyi söylerken karşında olmayı çok isterdim. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
kırık:

samanla mı besleniyorsun.

yanıt1
yanıt0
adem:

senın gıbı yalakalar oldugu surece bu devran donmez

yanıt0
yanıt0
türk:

şu mucize formülü yazda bizde öyle yapalın

yanıt1
yanıt0
MALA ANLATIR GİBİ:

SEN NASIL BİR MALSIN YAAA

yanıt1
yanıt0
reis:

saçmalama kardeşim

yanıt1
yanıt0
vatandaş:

Allah diyor ki kendinizi ezdirmeyin hakkınızı yedirmeyin sesinizi çıkarın susmak günah diyor kardeşim.

yanıt1
yanıt0
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title