Öğretmenler günü için liderlerin sözleri! Hangi lider, bakan, başkan ve gazeteci hangi tweeti attı? Öğretmenler günü için atılan tweetler nelerdir?

Gündem Haberleri

24 Kasım Öğretmenler Günü, Türkiye'de her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir minnetle kutlanıyor. Şimdinin liderleri, siyasetçileri, bilim adamları, gazetecileri ve tüm meslekleri geleceğin mimarı öğretmenlerin eseridir. Bu güzel günde gözler öğretmenlerin eseri siyasetçilere ve liderle çevrildi. Peki bu anlamlı gün için liderler ne tweetler attı?

24 Kasım 1928 yılında Başöğretmenlik unvanını kabul eden Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün 100. yaşının kutlandığı 1981 yılından itibaren Türkiye'de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanır. Geleceğe ışık tutan, ayna olan öğretmenler bugünün ünlü siyasetçileri, liderleri ve büyük adamlarını/kadınlarını da hayata kazandıranlardır. Bu özel günde büyük insanlar da günün anlam ve önemine özel mesajlar ve tweetler paylaşırlar. Peki 2020 yılında hangi siyasetçiler Öğretmenler Günü için neler yazmıştır?

Haberler.com - Gündem

, Haberler