Kış lastiği zorunlu mu 2021 kanunu düzenlemesi: Kış lastiği takmamanın cezası ne kadar? Şahsi araçlarda kış lastiği zorunlu mu, kimlere zorunlu?

Gündem Haberleri

Kış aylarında güvenli sürüş için zorunlu olan kış lastiği uygulaması hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki, Bu yıl kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği zorunlu mu, kimlere zorunlu? Neden kış lastiği kullanılmalı? Hususi araçlarda kış lastiği zorunlu mu 2021 kanunu düzenlemesinde neler var

Kış aylarında trafikte olacak vatandaşları ilgilendiren zorunlu kış lastiği uygulamasının başlamasına çok az bir süre kaldı. Bilindiği gibi, belirtilen tarihler arasında trafikte zorunlu kış lastiği takmayan araçlar para cezası ile karşı karşıya kalıyor. Bu durumla karşılaşmak istemeyen vatandaşlar da konuya yönelik araştırmalara başladı. Bu noktada, 'Kış lastiği uygulaması ne zaman, hangi tarihte başlayacak?' sorusunun cevabı en çok arananlar arasında dikkat çekiyor. Peki, 2020 zorunlu kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor ve hangi araçları kapsıyor? Detaylar haberde.

Haberler.com - Gündem

, Haberler