Büyükşen cinayeti olayında Afgan Çoban kimdir? Afgan Çoban tahliye mi edildi? Abdulhamid Uzbek kimdir, tahliye mi oldu?

Gündem Haberleri

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Büyükşen cinayeti ile ilgili son dakika gelişmeleri devam ediyor. KONYA'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili katil zanlısı olduğu iddiasıyla tutuklanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek, adli kontrol kararıyla tahliye oldu. Bunun ardından vatandaşlar Afgan Çoban kimdir merak etti. İşte detaylar...

Büyükşen cinayeti ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Geçtiğimiz cuma günü Büyükşen cinayetiyle ilgili katil zanlısı olduğu iddiasıyla tutuklanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek, adli kontrol kararıyla tahliye oldu. Peki, Büyükşen cinayeti olayında Afgan Çoban kimdir? Afgan Çoban tahliye mi edildi? Abdulhamid Uzbek kimdir, tahliye mi oldu?

NE OLMUŞTU?

Konya'da yaşanan korkunç olayda Metin ve Necla Büyükşen çifti hayatını kaybederken kızları Büşra Büyükşen de ölü taklidi yaparak saldırgandan kurtuldu. Çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkıp, konunun tekrar gündeme gelmesi üzerine jandarma bünyesinde özel ekip kuruldu.

Özel ekip dosya üzerinde ve mahallede yaptığı çalışmalar sonucu operasyon için harekete geçti. Geçtiğimiz hafta gözaltına alınan 25 şüpheliden Esra Taş, sevgilisi Abdullah Başdemir (46) ile onlara yardım ettikleri öğrenilen Zeki Okşen, kuzeni Mustafa Okşen ile Afgan uyruklu Abdulhamit Uzbek tutuklandı.

Haberler.com - Gündem

, Haberler, Son Dakika