Irak'taki din adamlarının 9 yaşındaki kız çocuklarına fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı!

Irak'ta yaşayan Şii din adamlarının, 9 yaşındaki kız çocuklarını, evlilik dışı cinsel ilişkinin günah olduğuna inanan erkeklere pazarladıkları ortaya çıktı. BBC Arapça Servisi, korkunç gerçeği anbean kaydetti.

08.10.2019 16:25
1

BBC Arapça Servisi, Irak'ta bazı din adamlarının, Şii geleneğindeki geçici "muta nikâhını" kullanarak, küçük yaştaki kız çocuklarını cinsel ilişkiye zorladığını ortaya çıkardı.

2

Araştırmada gizlice kaydedilen üç din adamından ikisi, Irak'ın en önemli Şii din adamlarından Ayetullah Sistani'nin takipçileri olduğunu söyledi.

3

Irak'ın en önemli türbelerinin yakınlarında görev yapan din adamlarının işlettiği evlilik büroları hakkında yapılan araştırma, din adamlarının büyük çoğunluğunun, bazen 1 saat için bile cinsel ilişkiye girilebilmesi amacıyla muta nikâhı kıymayı kabul ettiğini gösterdi.

4

Bu süreli evlilikleri, 9 yaşındaki kız çocuklarıyla bile yapmayı normal buluyorlar. Üstelik, arayanlara, uygun kadın ve küçük yaşta kız çocukları bulmayı da teklif ediyorlar.

5

Irak hükümeti sözcüsü, BBC Arapça Servisi'ne yaptığı açıklamada, "Bu kadınlar, din adamlarından şikayetçi olarak polise gitmezse, yetkili makamların harekete geçmesi zor" diye konuştu.

6

BBC muhabiri Nawal El Maghafi'nin büyük emek verdiği belgeselde, bazı din adamlarının kadın satıcısı rolünü de oynadıklarını ve çocukların cinsel istismarına dini onay verdikleri de görülüyor.

7

Yorumlar (45)

AleviBiri:

şii lık ve alevılık arasında fark var bilmeden konusma bence sen bende alevıyım noldu yane bılmeden konusup marıfet sanıyorsunuz

fırat:

Bak bende aleviyim ,yani her durumda Hz Ali yanlısıyım ,onun gibi namaz kılarım , oruç tutarım Hz Muhammedi de resul olarak kabul ederim . Aleviyim diyenler bunları yapıyor mu , gusul abdesti alıyor mu

asaydın kendini daha iyiydi..:

seni alevi olmaya iten şey neydi reiz neden yaptın bunu kendine..

depdep:

alevisin peki oruç tutuyormusun ramazan ayında namaz kılıyormusun kuran okuyormusun camilere gidiyormusun

Fa:

Böyle pisliklere Allah herturlu belayı verir Bide İslami kullanıyor pislik herif ler size boşuna Amerika vs Allah musallat etmiyor

SEDAT:

İRAN Şİİ MUTA NİKAHIMI FUHUŞ U KILIFINA UYDURMAK VE KÜÇÜK AKLINLA HESAPTA AŞA ALLAH I KANDIRICAN

Diyarbakırlı:

Küliyen yalan bağdata kaldım yemin içerim dünyanın en medeni insanları ordadır desem yalan olmaz ünversite ögrencilerinin takıldığı yerlerede gitim kızlar erkekler nargile içiyorlardı ve onların kibarlığı binlerce yılık medeniyeten geldiği beli oluyordu, Otelden çıkarken bile otelci canı gönulden beni uyardı parana dikat et diye tabi ben savaş döneminin sonunda ordaydım Allah yardım etsin bir toplum kör dögüşüne girince toplum çokuyor

40 YILDIR ULKEYI MAF ETİNİZ:

BAS GİT LAN

FakdiMut-a:

He Canim Hee Mukteda Es Sadr’in Toplu Mut’a Nikahi Fetvasina ne diyorsun peki Ayni Pislik Siyonistlerde de var nedense, Kan Kardesi olmasinlar

Evet sen görmüşsün:

Fakat medya gücü senin gördüğünü değil İngiliz ç,pini haklı gösteriyor...Baksana senin yazdıklarını 13 kişi dislike eylemiş. Hristiyanlık propagandası adına her türlü çamuru atabiliyorlar..

Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.