Gelin adayı Hanife'ye takipçilerinden tepki yağdı: Ne biçim bir insansın sen!

Evlilik programlarıyla adını duyurduktan sonra başörtüsünü çıkaran Hanife Gürdal, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Fotoğrafta iç çamaşırı görünen Hanife'ye takipçilerinden tepki yağdı.

30.09.2019 17:24
1

Uzun bir dönem izdivaç programlarında yer alan ve sonralarda başörtüsünü çıkarmasıyla gündeme gelen eski gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerini kızdırdı.

2

''Çünkü çiçek olmak bunu gerektirir'' notuyla paylaştığı fotoğraftaki sütyen detayı bir anda eleştirilerin odağı oldu. Beyaz penyenin altından görünen sütyen için takipçileri, ''Ne biçim insansın!'' ve ''Gittikçe saçmalıyorsun'' gibi yorumlarda bulundu.

3

Hanife'nin fotoğrafına, ''Yakında alkole de başlar bu'', ''Para için ne hale geldi'' ve ''Bir koca bulamadın'' gibi bir yığın eleştiri yağdı.

4

Bikinili fotoğrafından dolayı da tepki çeken Hanife, geçtiğimiz günlerde, kendisine kötü yorum yapanlara "Tenhada yaptıklarınızı toplumda kınamayın" notuyla gönderme yapmıştı.

5

6

7

8

9

10

Yorumlar (251)

KARA KUYU:

torbadan cikti insana benzedi, sükür...

fani:

sen ve senin gibiler istemesede bir gün mutlaka o torbaya sarılıp mezara girecekler , ecele çelme takan kimseyi tanımıyorum :

Cemil:

Sanırım senin ailen bırak torbayı fileden bile çıkmış , görmeyi çok isterdim

lütfen saygı:

bak 1seni hakaretine tam 233kişi karşı çıkmış .bu needemek, sen bir insan düşmanısın demek21yyda memlekette hala caniler çoğalıyor.korkunç bir millet oluyoruz

GÜMÜŞ:

İNŞALLAH BİRGÜN O LEŞ BEDENİN TORBAYA BİLE KOYULAMAYACAK KADAR PARÇA PİNÇİK OLSUN SEN BEYNİNİ BİR TORBADAN ÇIKAR ÇÜRÜMÜŞ BEYNİN

Milliyetçi:

Adam akıllı konuş lan

Kuyunu çeşmeni:

Sen nerden çıktın hırbo

BİRAZ İLERİYE BAK:

EN SON SENİN GİBİ İNSANCIKLARI DA BEYAZ TORBAYA KOYACAKLAR. KEFENE

KÖYLÜ:

ALLAH KİMSEYİ YOLDAN ÇIKARMASIN..

ACI AMA GERÇEK:

BİR YERLERE ULAŞMAK İÇİN TESETTÜRÜ KULLANIP ŞİMDİ BU DAHİL HEPSİNİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM...MEDYADAN RİCAMIZ HABER YAPMAYIN KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR ..ŞU ZAVALLININ TAKİPÇİLERİ SİZDE GÖREVİNİZİ YAPIN TAKİBİ BIRAKIN...

Tüm 251 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.