Game of Thrones'un Sansa'sı, eşiyle Miami tatilinde!

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Sophie Turner, geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdiği eşi Joe Jonas'ın ailesiyle birlikte, Miami'de görüntülendi.

05.08.2019 15:54
1

23 yaşındaki ünlü oyuncu Sophie Turner, geçtiğimiz günlerde 29 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Joe Jonas ile dünyavine girmişti.

2

Tüm dünyada büyük beğeniyle izlenen ve Mayıs ayında final bölümü yayınlanan Game of Thrones'ta Sansa Stark karakterine hayat vermiş olan Turner, eşi Joe Jonas, eşinin abisi Nick Jonas ve eltisi Priyanka Chopra ile Miami'de görüntülendi.

3

Amerikalı şarkıcı Joe Jonas, 'Happiness Begins' müzik turu için prova çalışmalarına hız verirken, eşi Sophie Turner ve aslen Hindistanlı olan sinema oyuncusu yengesi Priyanka Chopra, havuz başında güneşin tadını çıkardılar.

4

Yeşil bikinisiyle, Sansa'dan oldukça uzak bir görüntü çizen Turner'ı, hayranları tanımakta zorlandı.

5

Tatil için bordo bir mayo tercih eden Turner'ın eltisi Priyanka Chopra, 2000 yılında Dünya güzeli seçilmiş, daha sonra oyunculuk kariyerine yönelmişti.

6

(Fotoğraflar: BACK GRID U.S.A)

7

8

9

10

11

12

13

Yorumlar (13)

ADINIZ KiM:

Kaymak baglamamis süt gibi valla, yesil küf bile bozamamis onu... Ben sütü severim, küfünden arindirip icerim, neticede nimettir atilmaz, dökülmez.

müfit:

iğrenç

Ne güzeldir sansa:

Keşke bana kansa

KEPENEKLi HOCA:

Köpeğinin fişli mi yoksa pirizli mi olduğunu anlayamadım, bilen varsa söylesin Allah rızası için. Benimkine, lan hemen terbiyesizleşmeyin be, benim aynı cins köpeğime eş arıyorum da...

Güneşte parlar sansa:

Sokar beni transa

Sansa bana kansa:

Gideriz onla dansa

mehmet:

kadın dediğin budur işte Sophie Turner güzelliği bizdeki estetikli tonla boyalı ünlü geçinen çakma kadınlara kapak olsun

Bu da nesi, bu da nesi:

Sansanın fesi

KAPTAN CEM SPAROV:

Kız sana filmde hiç acımadılar.. çok üzüldük

Takıl bana sansa:

İlk durak Fransa

Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.