Tanıştıktan iki saat sonra ilişkiye giren yarışmacılar seyircinin tepkisini çekti

Avustralya'da iki hafta önce yayınlanmaya başlayan Love Island programının geçen haftaki bölümünde, yarışmacılar Grant ve Tayla eşleştikten iki saat sonra battaniye altında cinsel ilişkiye girdiler. Bu durum, çoğu izleyici tarafından tepkiyle karşılandı.

25.06.2020 14:16
1

Grant, programın ilk haftasında kadın yarışmacı Cassidy ile eşleştikten sonra Cassidy'i bırakıp Tayla ile eşleşti.

2

Grant ve Tayla eşleştikten iki saat sonra ilişkiye girerken aynı odada kalan Cassidy, eski eşi Grant'ın Tayla ile ilişkisinin izlemek zorunda kaldı.

3

Çift, ilişki sırasında çok ses çıkardıkları için villada kalan diğer yarışmacılar rahatsız oldular.

4

Çift ilişkiye girmeden önce villanın banyosunda yakınlaştılar daha sonra Cassidy ile paylaştıkları odaya gelip battaniye altında ilişkiye girdiler.

5

İzleyiciler Grant'a, Tayla ile eşleştikten iki saat sonra ilişkiye girmelerini ve bunu Cassidy'nin yanında yaptığı için tepki gösterdiler.

6

Bazı izleyiciler ise çiftin en azından Cassidy'nin duygularına saygı gösterip ilişkiye girmek içinen az 24 saat beklemeleri gerektiğini söyledi.

7

8

Yorumlar (136)

Tayyar Durden:

Gavurlar böyle işte maalesef, yapacak bir şey yok. Sübyancılık, ırza geçme gibi normal şeyler yapmıyor bunlar, karşılıklı olarak isteyerek karşı cinsler birlikte oluyor. Pis cehennemlikler.

CENGİZHAN:

TAYYARR BU BAHSETTİĞİN İĞRENÇLİKLERİN SAPKINLIKLARIN HEPSİ EN KRALI ORTADOĞU TOPLUMLARINDA VAR .KENDİNİZİ BÖYLE BİR HABERDEN YOLA ÇIKARAK KANDIRMAYIN.

CENGİZHAN:

TAYYAR PARDON YORUMUNU SONRADAN ANLADIM KARDEŞİM SANA DİYECEK SÖZÜM YOK OLAYI GÜZEL ÖZETLEMİŞSIN

Tayyar Durden:

CENGİZHAN zaten sadece Türklerde var demedim Gavurlar dedikleri kişilerle kıyaslıyorum dikkat edersen : Esasında hemfikiriz ama anlayamadık birbirimizi ortadoğuda kralı var zaten.

Ahmet mehmet:

Sensin değilmi cennetlik olacak?

ahmet:

bu her.yerde öyle herhalde sen bizim memlekette yaşamıyorsun pek haberde izlemiyorsun. sapkınlığın dini ırkı yok maalesef...

Tayyar Durden:

Ahmet, Mehmet saçmalayın durun nasıl olsa dilin kemiği yok, bazı kafaların içinde de beyin yok...

Tayyar Durden:

AHMET MEHMET ve AHMET, oğlum teşkilat mısınız, aynı adam mısınız ya da nesiniz, tek tek gelin :D İkinize de yeterim o ayrı mevzu ama tek tek daha kolay oluyor.

Tayyar Durden:

AHMET MEHMET denen şahıs, kimin cenetlik olacağına Allah karar verir. Sus o yüzden, daha fazla rezil etme kendini

Gurbetci:

Zaten bu programlar boyle seyler yuzunden izleniyor ve reyting yapiyor. Begenirsen izlersin, begenmezsen izlemessin. Birde cehendem su bu yazanlar olmus. Cok komik aslinda, oyle yaziyorlar ama haberi acip okuyup fotograflara bakiyor. Hemide bile bile, baslik cok net. Alan memnun veren memnun kime ne.

Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.