Cambridge Düşesi Kate Middleton, 6 Yıldır Aynı Kıyafeti Giyiyor!

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Prens William ile birlikte katıldığı Londra'daki etkinlikte tercih ettiği kıyafetle dünya basının gündemine oturdu.

09.11.2018 12:09
1

Düşes Kate Middleton, doğum izninin ardından programına devam etmeyi sürdürüyor. Middleton, önceki akşam da eşi Prens William ile birlikte Londra'da etkinliğe katıldı. Düşes'in tercih ettiği kıyafet ise gecenin önüne geçerek ülkede olay oldu.

2

Middleton, etkinliğe turkuaz rengi bir tuvalet, gümüş rengi ayakkabılar ve kıyafetiyle aynı renkteki çantası ile katıldı.

3

Tercih ettiği kıyafetin ülkede gündem olma nedeni ise Düşes'in aynı kıyafeti altı yıl önce bir kez daha giymesiydi. 2012 yılında Londra Olimpiyat Oyunları ile ilgili bir etkinliğe katılan Middleton, yine Jenny Peckham'ın tasarımı olan bu elbiseyi tercih etmişti.

4

O dönem katıldığı etkinlikte de aynı kombini yapan Middleton'ın tek farkı saçlarını açık bırakması oldu.

5

Kıyafet tercihleriyle ülke gündeminden düşmeyen Düşes'in elbisesi hakkında olumlu ve olumsuz birçok yorum yapılsa da en belirgini ''Tutumlu Düşes'' yorumu.

6

Middleton'ın, evlendiği günden bu yana sevdiği modacıların hemen hemen bütün kıyafetlerini giydiğini, hepsinden zevkini aldığını ve artık giymek için yeni şeyler bulamadığını ileri süren bir kitle bulunuyor.

7

Bir kesim de tercihleriyle ''garantici'' olduğunu ve moda konusunda riske girmek istemediğini belirtti.

8

Düşes'in hayran kitlesi ise bu elbisenin nasıl ve nerede giyerse giysin Middleton'a çok yakıştığını söyledi.

9

Üç çocuk annesi Middleton'ın yıllar önceki kıyafeti giyebilmesi bazılarının da takdirini topladı.

10

11

12

13

14

15

Yorumlar (25)

ERNESTO:

Ben aynı elbiseyi 7-8 sene giyiyorum, o zaman biz ölmüşüz de ağlayanımız yok :

selim:

helal olsun ingilizlere. israf yok. bizde olur muydu diye düşünüyorum

PİNTİ:

EE nedn zenginler anlayın siz artık müsrif fakirler. 3 bin lira maaş alıyor 6 bin liralık telefon var elinde. Sonra bakarsınız böyle elbiseye. Biriktirin harcamayın.

saçmalıık:

ben de sevdiğim şeyi 20 kez giyiorum

isim:

tebrik ettiğim o yıldan beri aynı kıyafete girebilmek. herkes bizdeki zengin ülkede yaşamıyor.

Hee:

Devir tasarruf devri..

Adınızı Yazın:

helal olsun

Dirty Diana:

Bu ablada patlamaya hazır bir potansiyel görüyorum.Fakat sınırlandı kraliyet ailesine gidince,sonu kayınvalidesine benzemesin

Ç.:

Vız gelir tırıs gider Kate için..cokta fi fi

E:

Cimri olabilir

Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.