Bomba iddia! Güzel oyuncu Ebru Şahin ve ünlü basketbolcu Cedi Osman aşk yaşıyor

Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Gazetecilerden köşe bucak kaçan çift, sosyal medyada da birbirini takibe aldı.

28.06.2020 09:41
1

Hercai dizinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan güzel oyuncu Ebru Şahin şu sıralar başında kavak yelleri esiyor.

2

Ebru Şahin, tatil için gittiği Alaçatı'da aşkı buldu. İddiaya göre Oyuncu, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyerek, ülkemizi gururlandıran milli basketbolcu Cedi Osman'la yeni bir aşka yelken açtı.

3

Milliyet'in haberine göre, bir haftadır tatil yapan ve görüntü vermemek için gazetecilerden köşe bucak kaçan çiftin, ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı öğrenildi.

4

Sosyal medyadan da birbirlerini takibe alan ikili, önceki akşam da Boop Alaçatı'da baş başa yemek yedi.

5

6

26 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da Before Sunset Beach'te tek başına güneşlenmiş, bu sırada telefonunu elinden düşürmemişti.

7

Hercai dizisi ünü ülke sınırlarını aşan Ebru Şahin oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de göz dolduruyor.

8

Ebru Şahin deniz ve güneşin keyfini çıkarırken görüntülendi. Çiçekli bikinisiyle güneşlenen güzel oyuncu Ebru Şahin kusursuz fiziğiyle de plajın en dikkat çeken isimlerinden oldu.

9

10

11

12

13

Yorumlar (19)

Avni:

bence bu kız güzel değil

Avni:

şeyma haberi istiyorum.

Gürcü:

Ülke tipsiz insan kaynıyor ben bu kadının yerinde olsam televizyona çıkmayı bırak fotoraf bile çekmezdim.

Far:

Cedi de ki vizyonsuzluğa bak nba de oynuyorsun elini sallasan ellisi. Hakikaten şu çirkinliğe bakar mısın? Neyi güzelmiş bunun

Baq:

Yazın sonunda kimin neye aşık olduğu anlaşılır.

Benn:

Paran varsa gerisi boş

Avni:

meliss nerdesin la

Selim:

Askmi gönül eglendirmemi Belki olur yakında zaten

KABIZ MEMED.:

Demek Bu Toçu’ ların Cüzdanı , Bayağı şişkinmiş ....

Adriana:

2.05 boyu olan her şeyi ile dev adamlara neden kadınların ilgisi para için olsun ki? Şişkin cüzdanı ne yapsın onu cezbeden şişkinlik cüzdan mı sandın?

Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.