Yarış pilotluğundan istediği parayı kazanamayınca, cinsel içerikli sitede video yayınlamaya başladı

25 yaşındaki pilot, motor sporlarından yeterli kazancı elde edememesini gerekçe göstererek sporculuk kariyerini noktaladı ve cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye içerik üretmeye başladı.

06.06.2020 10:48
1

Avustralya'da Supercars pilotu olan Renee Gracie radikal bir karar aldı ve sporculuk kariyerini noktaladı. Başarılı sporcunun bu kararı almasının arkasında ilginç bir neden yatıyor.

2

25 yaşındaki pilot, cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye içerik üretmeye başladı.

3

Cinsel içerikli film yıldızı olma kararı alan Gracie, bu alanda kariyerine devam ederken kazancının ciddi oranda arttığını söyledi.

4

"Hayal edemeyeceğim bir ekonomik ferahlığa ulaştım" diyen Gracie, "Bu karardan dolayı pişman değilim. Pilotluk yaparken çok az kazanıyordum, hatta tatile gitmek için bile yeterli kazancım olmuyordu" şeklinde konuştu.

5

2015 yılında yarışmaya başlayan ancak bir süre sonra tutkusunu kaybettiğini söyleyen 25 yaşındaki Gracie, iki arkadaşının tavsiyesiyle bu işe girdiğini söylerken "Tutkum kaybolunca araç alım satımıyla uğraşmaya başladım.

6

Bir gün iki arkadaşım üye oldukları siteden bahsettiler ve ilgimi çekti. İlk başta sadece çıplak fotoğraflarla haftada 2 bin dolardan fazla kazanmaya başladım. Sonrasında ise cinsel ilişkilerimin videolarını paylaştım ve kazancım arttı.

7

"Artık kazancım, haftada 18 bin dolara kadar çıktı" ifadelerini kullandı.

8

Renee Gracie, sahip olduğu ekonomik durum nedeniyle ailesinin destek verdiğini, hatta babasının yaptığı işi çok iyi bildiğini ve kendisiyle gurur duyduğunu ifade etti.

9

10

11

12

13

Yorumlar (102)

Hatice ersoy:

Allah sizin gibi pislikleri cehennemin daimi insanları yapsın... .insanlarda ne edepne ahlak ne insanlık bıraktınız

Murat Ulaş:

Niye öyle diyorsun abla bak babası gurur duyuyormuş :)

A D A L E T:

Size laf düşmüyor o insanın kendi kararı birde Müslüman sın? Müslüman dininde beddua okumak haram değilmi bir insanın kötülüğü nü düşünmek haram değil soruyorum Hatice hanım. Millet özgür kimse karışamaz...

Esma baycay:

Onlar zaten gevur ne olursa olsun cehennemlikler biz müslümanlar dinimize sahip çıkıp edepli olalim

mevlut aktan:

kesinlikle katılıyorum sana esma

Serkan:

Niye cennet müslümanların tapulu malımı gevur ne demek sizin bu ayrımcı neyniniz ülkeyi bu hale getirdi

Serdar Yılmaz:

Babacım din önemli degil insanlık önemli. Bizden daha beterleri çıkıyor. Kendi oğlunu kızını taciz eden. Onlar sırf müslüman diye cennete mi gidecekler

Emir:

Serdar haklı.Sen önce edepli insan olmazsan müslümanım diye kendini kandırmış olursun.O halde milletin karısına kızına baldızına sark ne de olsa cennetliksin.Edep dinden önce gelir.

Bozo çeto:

Senin cehennemlik olmasını nereden biliyorsun allah ile irtibatımı kurdun kimin ne olacağını allah bilir kimseyi müslüman değil diye cehennemliktir demeyin

Ahmet çelik:

Bir yasak meyve yüzünden dünyaya gelmişiz. Dünyanın yarısı müslüman değil. Müslümanım diyenlerinde yüzde 90ı günahkar. Eeee yazık değil mi bu kadar insanlar cehennemde yancak. Onlarda bizim gibi insan değil mi

Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.